Arrangementer

Foreningen er centrum for det mere målrettede faglige arbejde, men forskellige sociale sammenkomster i det aseksuelle community arrangeres stadig via AVEN/ScandinAVEN, som de gjorde inden foreningen blev oprettet. Vi har bla. været på Glyptoteket, til poetry slam, i Tivoli, til Zulu Sommerbio, til gratis klassisk koncert, på Moesgaard i Aarhus, og holdt jule- og påskefrokost. Vi bruger tit doodle til at aftale datoen for arrangementet, så vi finder en dato, hvor flest muligt kan deltage.

Vi har et fast, månedligt meetup den første onsdag i hver måned på en cafe i København. Find os på ScandinAVEN eller Facebook for nærmere detaljer. Formålet med disse faste møder er blandt andet, at nye ansigter kan komme forbi og hilse på os og få en sludder. Vi mødes på et offentligt sted, hvilket gerne skulle gøre, at det føles trygt og sikkert, også selv om du måske aldrig har mødt os eller andre aseksuelle før. Da vi er på et offentligt sted, prøver vi ligeledes at have en aftale om ikke at diskutere (a)seksualitet eksplicit – du bliver altså ikke ufrivilligt “outet”.

Ca. hver tredje måned har vi temaaften, hvor vi diskuterer emner relateret til aseksualitet. Disse møder afholdes på et sted, hvor vi kan være os selv, uden andre til at overhøre diskussionen.

Vi anbefaler at du opretter en profil på ScandinAVEN, så du nemt kan holde dig orienteret om sociale arrangementer og deltage i diskussionerne.

I sommeren 2015 holdt vi et internationalt meetup i København, hvor vi havde besøg fra Norge og Sverige og var omkring 15 personer, der bla. tog på Havnerundfart og i Experimentarium.

Skriv et svar