Arrangementer

Foreningen er centrum for det mere målrettede faglige arbejde, men forskellige sociale sammenkomster i det aseksuelle miljø arrangeres stadig via AVEN/ScandinAVEN og er som regel uafhængige af foreningen. Der har bla. været ture til Glyptoteket, poetry slam, Tivoli, Zulu Sommerbio, gratis klassisk koncert og Moesgaard i Aarhus. Vi bruger tit doodle til at aftale datoen for arrangementet, så vi finder en dato, hvor flest muligt kan deltage.

Derudover står foreningen for en årlig jule- og påskefrokost, som er forbeholdt medlemmerne.

Vi har et fast, månedligt meetup den første onsdag i hver måned i København. Find det på ScandinAVEN eller Facebook for nærmere detaljer. Formålet med disse faste møder er blandt andet, at nye ansigter kan komme forbi og hilse på os og få en sludder. Vi mødes enten på et fuldt offentligt sted (typisk en cafe), hvilket gerne skulle gøre, at det føles trygt og sikkert, også selv om du måske aldrig har mødt os eller andre aseksuelle før, eller i dedikerede lokaler (fx hos LGBT+ Danmark), hvor vi kan tale lidt mere frit om aseksualitet og andre emner. Når vi er på et offentligt sted, prøver vi at have en aftale om ikke at diskutere (a)seksualitet eksplicit – du bliver altså ikke ufrivilligt “outet”.

Den tredje torsdag i hver måned har vi online-tema-/hyggeaften, typisk på Microsoft Teams, hvor du også har mulighed for at møde os. Indholdet er nogenlunde som på onsdagsmøderne, men der er typisk lagt et emne for hvert møde, fordi random cafe-snik-snak ikke rigtig fungerer online. Find opslaget på ScandinAVEN eller Facebook for nærmere detaljer og link.

Vi anbefaler at du opretter en profil på ScandinAVEN, så du nemt kan holde dig orienteret om sociale arrangementer og deltage i diskussionerne.

I sommeren 2015 holdt vi et internationalt meetup i København, hvor vi havde besøg fra Norge og Sverige og var omkring 15 personer, der bla. tog på Havnerundfart og i Experimentarium.

Skriv et svar