Mød os på AVEN

Mange af foreningens medlemmer bruger det skandinaviske forum hos AVEN, ScandinAven (AVEN = Asexual Visibility & Education Network). Forummet er åbent for alle, uanset om du er medlem af foreningen. Vi anbefaler at medlemmer opretter en konto på ScandinAven, da mange sociale aktiviteter bliver annonceret og aftalt på forummet, og vi også bruger det som kommunikationsplatform i foreningen.

Nyhedsbrev

På ScandinAven kan du også finde bestyrelsens nyhedsbrev.

Oprettelse og meetups

Når du har oprettet dig og er logget ind, kan du fx abonnere på et af de to danske meetup-forummer (brug knappen “Overvåg forum” nederst på siden):

Når du abonnerer på et forum, får du besked pr. email, når der er nye indlæg.

Internationalt

Der er også det internationale AVEN-forum, som indtil januar 2017 også var mødestedet for det danske og det skandinaviske community. Her finder du i sagens natur en del flere brugere, og også nogle mere specialiserede diskussionsgrupper, fx for grey-aces, ældre aces, køn, partnere, osv. Her er også andre internationale grupper (eller links til deres separate forummer), så hvis du fx skal på rejse, og har lyst til at møde andre, kan du starte her. På AVEN-int sidder linket til at overvåge (follow) tråde og forummer nær toppen i højre side.

2 Comments on “Mød os på AVEN

 1. jeg har 52 år og har været samme med min kæreste (55 år) i lidt over et år. Jeg har netop fundet ud af at han højst sandsynligt er aseksuel. Jeg mangler nu noget hjælp til hvordan jeg tackler det fordi jeg holder utrolig meget af ham og ikke vil miste ham

  • Du har vist allerede fået svar på facebook, og som vi sagde der, kan foreningen ikke påtage sig nogen direkte rådgivende funktion.
   Men du kan jo opsøge nogle af de online diskussionsfora der findes, hvor der sikkert er nogle brugere, der gerne vil dele deres erfaringer.
   Umiddelbart vil jeg foreslå det internationale Aven-forum, som bla. har en diskussionsgruppe for partnere.
   Der er selvfølgelig også det skandinaviske forum, scandi.asesuality.org, men der er jo flere til at svare på det internationale forum, så det vil jeg anbefale i dette tilfælde.

Skriv et svar