Henvendelsesregister

Foreningen får løbende henvendelser fra pressen, der er interesserede i at tale med aseksuelle. Derfor har vi i bestyrelsen oprettet et henvendelsesregister, hvor de af vores medlemmer, der kunne være interesserede i at stille op i medierne, får tilsendt de henvendelser, som foreningen modtager.

Registret er todelt: Dels er der en liste med personer, der kan stille op ved akutte forespørgsler, fx deltagelse i en nyhedsudsendelse samme aften, dels er der en liste med personer, der ønsker at stille op til cases med en mere langsigtet frist. Ved akutte forespørgsler sender foreningen forespørgslen direkte videre til dig, hvorefter du selv vurderer, om du har lyst til at tage kontakt til den pågældende journalist. Ved mere langfristede forespørgsler sendes forespørgslen ligeledes videre til medlemmerne på listen, men her skriver du tilbage til foreningen, som herefter skaber kontakten til journalisten. Denne praksis sigter på at få bredt kontaktfladen ud og give flere en chance for at medvirke.

Hvis du er interesseret i at blive skrevet ind i vores henvendelsesregistre, bedes du kontakte martin(snabel-a)aseksuelle.dk. Du bedes angive, om du er interesseret i at få videresendt forespørgsler med korte og/eller længere tidsfrister.