Hvordan kan jeg være aktiv?

Vi vil rigtig gerne have at FAD skal være en forening hvor medlemmerne er engagerede og aktive. Bestyrelsen sætter stor pris på, at medlemmerne viser deres støtte ved at møde op til generalforsamling, workshops og andre arrangementer eller deltage i Pride-parader og -udvalg.

Vi har brug for mange forskellige kompetencer i foreningen: administration, afholdelse af foredrag, udsmykning til parader og informationsmateriale og simpelthen til at bære flag og gå med i paraderne. Og så kan du selvfølgelig stille op til bestyrelsen på den årlige generalforsamling – læs mere om bestyrelsens arbejde her.

Hvis du kunne tænke dig at bidrage mere aktivt til foreningen, så læs mere her på siden, og tag gerne kontakt til bestyrelsen på bestyrelsen (snabel-a) aseksuelle.dk

Vil du bidrage til FADs arbejde eller det aseksuelle community?

Hvis du vil bidrage aktivt til FADs arbejde og/eller det aseksuelle community, kan du søge inspiration i listen herunder. En del af opgaverne bliver løst af bestyrelsen, hvis der ikke er andre, der vil, men vi vil rigtig gerne have medlemmerne på banen. Kontakt bestyrelsen (snabel-a) aseksuelle.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

♠ Arrangér et socialt meetup, fx en tur i biografen/på museum, en skovtur med madpakker, eller bare et møde på en cafe. De fleste sociale arrangementer er ikke arrangeret af FAD, men bestyrelsen finder tit på noget, hvis der ikke er andre, der gør. Tit kræver det bare, at man udvælger et tidspunkt og sted, annoncerer det på forum og møder op selv!

♠ Vær aktiv på ScandinAven og være med til at gøre det aseksuelle fællesskab til et levende sted med nogle spændende diskussioner.

♠ Deltag i en Pride-parade sammen med os i København eller en anden by.

♠ Meld dig til FADs årlige Pride-udvalg, hvor der planlægges oplæg til debatteltet samt paradedeltagelse. Udvalgene arbejder typisk fra januar til august.

♠ Deltag i de workshops, der arrangeres løbende, når bestyrelsen søger input fra medlemmerne. Det kan handle om at male og klippe-klistre, når vi laver materialer til Pride, og det kan være mere diskuterende og fx handle om retningen for foreningens oplysningsarbejde.

♠ Skriv et bidrag til FADs Q&A, hvor medlemmerne giver deres individuelle svar på nogle almindelige spørgsmål om aseksualitet. Hvis der er andet, du gerne vil skrive en artikel om til hjemmesiden, så kontakt os også gerne med dit forslag.

♠ Meld dig til FADs henvendelsesregister. Det er de medlemmer, vi kontakter, når vi får henvendelser fra journalister, der fx vil lave interviews eller case-historier.

♠ Meld dig som foredragsholder. Vi har nogle relativt veldefinerede rammer for de [link]foredrag vi holder, bla. afhængigt af om man taler på vegne af foreningen eller som privatperson om sine egne oplevelser, og ofte er der to personer om at holde et foredrag. Hvis du har lyst til at være med til at holde foredrag, så kontakt bestyrelsen og lad os tage en snak. Når du skal holde foredrag første gang, vil du typisk forberede det sammen med en af de “faste” eller måske starte med at overvære et foredrag som tilhører.

Hvis du har andre ideer, vil vi også gerne høre fra dig – vi er åbne for det meste, og har fx også nogle der hjælper med at lave grafik :).