Sådan bliver du medlem af foreningen:

• Udfyld indmeldelsesblanketten og send den til kasserer (snabel-a) aseksuelle.dk
    (gem pdf’en på din computer når du har udfyldt den, så kan du sende den som vedhæftet fil).
  • Indbetal kontingent for indeværende år på klubbens konto.
    Hvis du melder dig ind i dag, er kontingent for resten af året: 30 kr.
    Husk at oplyse dit navn fra indmeldelsesblanketten sammen med betalingen!
    Du kan betale ENTEN
    via MobilePay på 7159 0209
    ELLER
    via bankoverførsel til
    Reg.nr.: 9570
    Kontonummer: 11921019

Dit medlemskab er først aktivt, når du har fået email om, at kassereren har registreret din indbetaling.

Hvis du har problemer med indmeldelsesblanketten, kan du også sende de nødvendige oplysninger per email til:
kasserer (snabel-a) aseksuelle (punktum) dk
Din mail skal indeholde:

• Obligatoriske oplysninger:
    • Navn (vil fremgå af medlemslisten; vælg et kaldenavn, hvis du ikke vil bruge dit rigtige navn),
    • Email (bliver ikke synlig for andre),
  • Frivillige oplysninger:
    • Rigtigt navn,
    • AVEN-brugernavn,
    • Fødselsår,
    • Køn,
    • Første ciffer i dit postnummer.
  • For de frivillige oplysninger bedes du desuden oplyse hvilke af dem, der må fremgå af medlemslisten. Ellers vil de kun blive brugt til statistik.
9 kommentarer til “Bliv medlem
  1. Anders Tuemand Raabo siger:

Jeg vil gerne være medlem.

• Astrid siger:

Hej Anders,

Det er skønt, du gerne vil være medlem. Du bedes udfylde den indmeldelsesblanket, som der er et link til på denne side. Når du har udfyldt blanketten, sender du den til kasserer@aseksuelle.dk, hvorefter du bliver registreret som medlem. Har du problemer med blanketten, kan du udfylde informationerne og sende til samme mail.

Astrid, kasserer, Foreningen for Aseksuelle i Danmark

2. Dan Schmücker siger:

Jeg vil gerne være medlem.

• kamelsnegl siger:

Hej Dan,
      Så følg instruktionerne her på siden: Send indmeldelsesblanketten til vores kasserer, og indbetal kontingentet. Så vender kassereren tilbage til dig når hun har registreret begge dele.

3. Susanne siger:

Indmeldelses-blanketten kommer frem i en PDF-fil, som jeg ikke kan udfylde (felterne er låst) ?

• kamelsnegl siger:

Hej Susanne,
      PDF’en burde være lavet sådan, at du kan skrive i felterne. Men ellers kan du også bare skrive oplysningerne ind i en mail og sende til den samme adresse.

4. Alberte siger:

Hej alle, jeg er en pige fra Lyshøjskolen og jeg skriver et projekt omkring aseksuelle. det ville være super fedt hvis i kendte en der ville svare på nogen spørgsmål omkring emnet. Så hvis i kender en må i gerne lige skrive vedkommens mail, telefon nummer eller fulde navn så jeg kan finde personen på facebook.

• Alberte siger:

Håber i vil hjælpe mig

• Feline siger:

Hej Alberte jeg er ikke medlem endnu, men jeg er aseksuel, og hvis du stadig er i gang med dit projekt, vil jeg meget gerne hjælpe venlig hilsen Feline Wallstrøm Nielsen