Kontakt

Du kan skrive til foreningens bestyrelse på bestyrelsen@aseksuelle.dk eller til vores hovedmail på info@aseksuelle.dk.

Du kan skrive til vores webmaster på webmaster@aseksuelle.dk.

Pga. spam har vi desværre måtte lukke ned for kommentarfunktionen her på hjemmesiden.

Foreningen yder ikke decideret rådgivning, da vi ikke har de faglige forudsætninger eller midlerne til det. Vi kan desværre heller ikke henvise til nogen behandlere/psykologer, der har særligt kendskab til aseksualitet og relaterede problemstillinger.

Ønsker du at vende dine overvejelser med andre aseksuelle, er du meget velkommen til at skrive et opslag på det skandinaviske forum, ScandinAven, eller møde op til nogle af de arrangementer, der arrangeres af foreningen eller det øvrige aseksuelle community.

4 Comments on “Kontakt

  1. Hej! Jeg vil gerne være medlem af foreningen for aseksuelle, men jeg kan desværre ikke finde ud af at udfylde indmeldelsesblanketten og sende den som e-mail. Hvad gør jeg? Mvh. Kristina

    • Kan du åbne indmeldelsesblanketten? Så kan du sende en mail med de samme oplysninger til kasserer(snabel-a)aseksuelle.dk.
      Ellers beder jeg kassereren om at kontakte dig pr. mail, så I kan finde ud af noget sammen.

  2. Hej
    Jeg er aseksuel. Da jeg ikke har lyst til sex overhovedet.

    Men jeg har altid været interesseret i kvinder, og er derfor lidt i tvivl om dette sted er det rigtige sted at være medlem for mig. Da jeg kan se at i refere rigtig meget til det homoseksuelle miljø (hvilket jeg ikke har noget imod). Jeg er bare ikke homoseksuel.

  3. Hej Rasmus,

    Kender du begrebet romantisk orientering? (http://aseksuelle.dk/om-aseksualitet/romantisk-orientering/)
    Det lyder umiddelbart som om du er aseksuel, men ikke aromantisk. Vi har masser af medlemmer i foreningen, som ikke er aromantiske – foreningens målgruppe er defineret ud fra seksuel orientering, ikke romantisk orientering.

    Vi har ikke nogen særlig kobling til det homoseksuelle miljø (det undrer mig lidt at du mener vi refererer meget til det, men måske lægger vi noget forskelligt i begrebet). Vi samarbejder med nogle af LGBT(QIA+)-foreningerne, fx LGBT Danmark og Copenhagen Pride, som jo spænder en del bredere end homoseksuelle, omkring forskellige praktiske og rådgivningsmæssige sager, fx ved at give input til deres oplysningsarbejde, eller låne deres lokaler. Men på den sociale front er vi som regel bare os selv – vi har sjældent fælles aktiviteter med andre foreninger.

    Håber det var svar på dit spørgsmål – kig også gerne forbi forum, http://scandi.asexuality.org 🙂