Arrangementer

Vi har et fast, månedligt meetup den første onsdag kl. 17:00 i hver måned i København. Formålet med disse faste møder er blandt andet, at nye ansigter kan komme forbi og hilse på os og få en sludder. Vi mødes ofte i dedikerede lokaler (fx hos LGBT+ Danmark), hvor vi kan tale lidt mere frit om aseksualitet og andre emner.

Derudover har vi af og til events i , Odense, Aalborg og Aarhus. De følger ikke et fast skema, så følg med i de enkelte facebookgrupper eller på vores sociale medier.

Find omtaler og detaljer for alle meetups samt links til de omtalte facebookgrupper på vores sociale medier.

Den tredje tirsdag i hver tredje måned (marts/juni/september/december) har vi introduktion til aseksualitet, typisk via Google Meet, hvor du også har mulighed for at møde os. Indholdet varierer fra gang til gang, men er primært henvendt til folk uden for det aseksuelle miljø. Find opslag herom på Facebook eller vores øvrige sociale platforme for nærmere detaljer og link.

Derudover står foreningen for en årlig jule- og påskefrokost, som er forbeholdt medlemmerne.

I sommeren 2015 holdt vi et internationalt meetup i København, hvor vi havde besøg fra Norge og Sverige og var omkring 15 personer, der bla. tog på Havnerundfart og i Experimentarium.

Skriv et svar